Правоохоронні органи продовжують свою роботу — не лише проти окупантів та зрадників Батьківщини, а й із звичайними громадянами, які нерідко дозволяють собі набагато більше, ніж їм належить закон.

Наразі, завдяки публікації на офіційній сторінці Національної поліції Києва у соціальній мережі Facebook, стало відомо про початок кримінального провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень дитині (!).

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Усі дії сталися в одному з дитячих садків столиці, правоохоронці вже зараз з'ясовують усі деталі події.

"До Голосіївського управління поліції звернулися батьки дівчинки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній дочці. Як стало відомо, батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Звернення було задокументовано. Батькам малечі дали направлення для проходження судово-медичної експертизи. Розслідування ведеться за статтею 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження), проте все може змінитись.

Нагадаємо, засовували голову в туалет і змушували оголитися: на Одещині підлітки жорстоко знущалися з хлопчика.

Як повідомляв "Знай.uа", батько чотири роки ґвалтував дочку, щоб "виправити" її орієнтацію

Знай.uа писав, займався сексом біля церкви – отримав штраф: суд покарав львів'янина за любов до незвичайних місць