UNFPA, Фонд ООН в галузі народонаселення, спільно з Бюро USAID BHA з гуманітарної допомоги, надають одноразову грошову допомогу у розмірі 200 доларів. Оформити виплату можуть вагітні українки або новоспечені матері. Про це повідомляє Харківський обласний клінічний перинатальний центр.

Заявку на отримання грошової допомоги можуть подати жінки із Харківської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. Виплата надається вагітним українкам, які перебувають на 28 тижні вагітності та більше, а також жінкам після пологів до 6 тижнів.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Виплата 200 доларів буде здійснюватись у гривневому еквіваленті одним платежем на вказаний банківський рахунок IBAN.

Які документи необхідні:

  • ІПН;
  • перша сторінка паспорта;
  • перша сторінка та сторінка останнього візиту з обмінної картки або свідоцтво про народження дитини;
  • інші документи (довідка ВПО, про інвалідність тощо).

Мама з дитиною, фото: Знай.ua
Мама з дитиною, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Подати заявку на грошову допомогу потрібно встигнути до 15 листопада 2023 року. Зареєструватися можна за цим посиланням. Коли виплату допомоги буде затверджено, представники UNFPA зв'яжуться з вами для уточнення даних.

Раніше портал Знай повідомляв, по 10 800 грн на кожного члена сім'ї: українцям виплачують нову допомогу.

Також наш портал інформував, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, роздадуть продукти і навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.