Компанія-монополіст електроенергії "Yasno" закликала українців долучатися до їх колективу. Однак споживачі не задовлені їх роботою та вважають, що при працевлаштуванні, усім працівникам роздають однакові "методички".

Відповідне відео "Yasno" розмістили на своїй сторінці у Facebook.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

На його кадрах маркетологи взяли інтерв'ю у робітників компанії та запитали про те, що їм подобається у роботі.

Вони похизувалися перед українцями зручним графіком роботи, цікавими задачами та особистим психологом та відрядженнями.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

У кінці відео з'явився гендиректор "Yasno", Сергій Коваленко та запросив до компанії, цинічно заявивши про те, що у них завжди є світло. У ролику просувають ідею того, що компанія дуже любить своїх клієнтів.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Звичайно багатьох українців обурила така реклама, яка не відповідає дійсності.

Українець заявив, шо складаєаться враження, що при працевлаштуванні, усім співробітникам видають буквально однакові "методички", за якими вони "відшивають" своїх клієнтів, а не вирішують їх проблеми.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Ми знаємо. Приходиш у колл-центр, отримуєш методичку, і на кожний дзвінок падаєш на мороз, відповідаєш текстом з методички. Нічого складного." - пише чоловік.

У пресслужбі компанії клієнту поспівчували за те, що він мав негативний досвід спілкування із співробітниками, та повідомили, що він завжди може звернутись із своює проблемою у особисті повідомлення на сторінці Facebook.

Відгук на "Yasno". Фото скріншот Facebook
Відгук на "Yasno". Фото скріншот Facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Старі та сім'ї з дітьми ледве виживають": українці спустили всіх собак на Yasno через ціни на електроенергію.

Також наш портал інформував, у квартирі ніхто не живе, а платню за воду нараховують: "Київводоканал" підказав, як зупинити цей процес.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO.