Наближається зима, яка може бути набагато складнішою, ніж минула. Уряд робить відповідні кроки, щоб допомогти з опаленням деяким категоріям українців. Про це йдеться на facebook-сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Кабмін ухвалив рішення перед майбутніми холодами забезпечити буржуйками мешканців постраждалих регіонів. Зазначається, що допомогу надаватимуть тим, хто більше потребує альтернативних джерел опалення.

Опалення дровами. Фото: скриншот з відео
Опалення дровами. Фото: скриншот з відео

У Мінреінтеграції заявили, що майже 2 тисячі буржуйок вже було передано на Херсонщину. На Харківщину незабаром відправлять понад 4 тисячі буржуйок, які безкоштовно розподілять серед населення області.

Буржуйка. Фото: скрін youtube
Буржуйка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Херсонська обласна військова адміністрація раніше вже отримала 1860 буржуйок. А Харківській ОВА буде направлено 4140 таких пічок-буржуйок. Вказана допомога буде передана ОВА, які безкоштовно розподілять засоби обігріву серед населення регіону", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, субсидія на опалювальний сезон: у ПФУ дали важливе пояснення про перерахунок виплат.

Також наш портал інформував, важливий кожен градус: у "Нафтогазі" українцям підказали, як перевірити котли перед приходом морозу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, кожен українець зможе заощадити на комуналці цієї осені: як зробити суму за опалення в квитанції менше.