Українки зможуть отримати безкоштовні ноутбуки для роботи чи навчання. Які діють умови отримання допомоги, розповіли на facebook-сторінці фонду "Жіночі можливості в Україні".

В Україні запустили проєкт "В мережі", в рамках якого роздадуть безкоштовні ноутбуки багатодітним мамам.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

"У рамках проєкту в кілька етапів ми безоплатно надамо ноутбуки для закриття потреб у роботі, навчанні та розвитку багатодітних мам у період з 2023 по 2024 роки", - йдеться у повідомленні.

Яким критеріям потрібно відповідати, щоб отримати ноутбук

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Зареєструватися для отримання допомоги можуть жінки, які виховують троє та більше дітей, а також належать до однієї з двох категорій:

  • мають статус ВПО;
  • чоловік перебуває у складі Збройних Сил України.

Мами з дітьми. Фото: Youtube
Мами з дітьми. Фото: Youtube

Претенденти на допомогу можуть заповнити онлайн заявки до 31 жовтня 2023 року. Зробити це можна за цим посиланням.

Під час заповнення онлайн-форми потрібно вказати всю необхідну інформацію про себе, а також розповісти, для чого необхідний ноутбук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від українців приймають заявки на отримання нової гуманітарної допомоги: пропонують їжу, ліки і не тільки.

Також наш портал інформував, як отримати продуктові набори від волонтерів: українцям пропонують гуманітарну допомогу.

Крім того, ми писали, українцям підвищили розмір грошової допомоги з 1 жовтня: виплачуватимуть по 3600 замість 2200 грн.