Віталій Кличко — відомий український боксер у минулому та поточний мер Києва (другий термін), який уже кілька разів встиг осоромитись під час повномасштабної війни.

Українці довгі місяці продовжують боротися із корупцією. Дуже часто ми спостерігали тендери з мільйонними сумами на ремонт футбольних полів, доріг не стратегічного значення тощо. До столиці через це особлива увага, оскільки частину подібних рішень було прийнято саме у Києві.

Віталій Кличко, скріншот: YouTube
Віталій Кличко, скріншот: YouTube

Наразі він виставив публікацію у Facebook, розповівши про зустріч із директором американської організації Міжнародний Республіканський Інститут в Україні. З Майклом Дракманом та зі Стівеном Ніксом — старшим регіональним директором із питанням Євразії — вони обговорювали ситуацію в Україні і, зокрема, у Києві. Проте, українці звернули увагу на одну деталь.

Є всі підстави вважати, що Віталій Кличко вже готується до виборів, незважаючи на війну, що триває. А все тому, що він роздає іноземним гостям пам'ятні таблички. Це не зацікавило б користувачів, якби на цих "подарунках" не значився логотип його партії.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, падіння будівельного крана і до чого тут Труханов і Гереги: військовий викрив чергове розпилювання бюджету

Як повідомляв "Знай.ua", одягли форму і виманювали гроші: псевдоволонтери збирали гроші в серці Києва

Знай.ua писав, українці обурені роботою комунальників - вчотирьох прибирають один метр, гроші нікуди витратити