З 1 листопада 2023 року для частини споживачів буде встановлено нові тарифи на електроенергію. Кого торкнуться зміни, повідомили на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO.

Платити за новими цінами з листопада будуть змушені малі непобутові споживачі. Фахівці YASNO попередили, що з новими тарифами ця категорія клієнтів може ознайомитись на сайті компанії.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Для цих споживачів зміна ціни відбувається щомісяця відповідно до постанови НКРЕКП", - йдеться у повідомленні.

У YASNO додали, що непобутові споживачі, які не погоджуються платити за новими тарифами, мають можливість розірвати договір та відмовитися від послуг компанії.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

До речі, для побутових споживачів тарифні зміни поки що не анонсували. За словами міністра енергетики Германа Галущенка, ціни на світло для українців не змінюватимуться до кінця року.

Водночас деякі експерти зазначають, що 2,64 гривні за кВт/год дуже низький тариф і він має бути принаймні вдвічі вищим. Однак підвищення тарифу, якщо й відбудеться, то, швидше за все, у 2024 році.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Старі та сім'ї з дітьми ледве виживають": українці спустили всіх собак на Yasno через ціни на електроенергію.

Також наш портал інформував, у квартирі ніхто не живе, а платню за воду нараховують: "Київводоканал" підказав, як зупинити цей процес.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO.