Багато послуг та функцій щодо комуналки доступні українцям в онлайн режимі, завдяки чому їм навіть не потрібно виходити з дому. У компанії Yasno розповіли, як у пару кліків змінити постачальника електроенергії.

Пост, який компанія розмістила у Facebook, буде корисним представникам бізнесу. Так, українцям відповіли на найпопулярніші питання щодо зміни постачальника. Yasno повідомили, що при цій процедурі перепідключати мережу або змінювати лічильник не потрібно, а послугу надають абсолютно безкоштовно.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

"Які документи необхідно надавати при зміні постачальника? На сайті YASNO вам не потрібно окремо додавати файли. Всі документи заповнюються нашою онлайн-системою. Дані завантажуються після вашої авторизації через портал Дія або Bank ID та підтягуються до комерційної пропозиції і заяви, які ви отримуєте на останньому етапі заповнення форми. Якщо ви ТОВ, вам потрібно поставити електронний підпис на документах", - додали у публікації.

У заявці підприємці повинні вказати постачальника, оператора системи розподілу, ЕІС-код, що дозволяє розпізнати лічильник передачі показників, а також обсяг електроенергії, який вони планують споживати.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Скільки днів потрібно на розгляд документів на приєднання? Близько 3-х робочих днів з моменту отримання заяви від клієнта", - розповіли у компанії.

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Нагадаємо, газ – 12 грн, а світло – 5 грн: як можуть змінитися комунальні тарифи в Україні

Раніше ми писали, хто з українців отримає до пенсії надбавку до 840 грн.

Як повідомляв Знай.ua, заплатіть зі своєї кишені: в обленерго зробили важливу заяву