Українці можуть по-новому отримувати платіжку за комунальні послуги. Відмовитися від звичних паперових рахунків запропонував Комунальний концерн "Центр комунального сервісу".

Для споживачів продовжують покращувати послуги відмовитися від паперових платіжок. Так, українці можуть одержувати електронні копії паперових рахунків-повідомлень в особистому кабінеті споживача.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Зазначається, що сервіс був покращений і тепер отримати електронний рахунок споживач може миттєво після відмови від паперового рахунку-повідомлення.

"Щойно споживач в особистому кабінеті обирає опцію відмови від паперового рахунку-повідомлення, в особистому кабінеті миттєво з'являється можливість завантажити його електронну версію", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Комунальники наголошують, що відмова від паперових платіжок не є обов'язковою – споживачі можуть самостійно вирішувати як їм зручніше отримувати рахунки.

У разі випадкової відмови від паперових платіжок споживач може відновити доставку платіжок до поштової скриньки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ваш лічильник встановлений неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.

Також наш портал інформував, українцям вирішили підняти тарифи на воду майже на 80%: кому доведеться платити більше.

Крім того, ми писали, у "Київводоканалі" розповіли, як залишитися з правильними нарахуваннями та не втратити гроші.