Vodafone іноді запускає акції для своїх абонентів. На цей раз мобільний оператор вирішив зробити подарунок у вигляді додаткових гігабайт інтернету для тих, хто використовує певні тарифи.

Про це написала пресслужба Vodafone у соцмережі Facebook. Так, в акції "ГігаПодарунки" можуть взяти участь абоненти, які підключили тарифи:

  • Joice Start,
  • Joice Start Special,
  • Joice Pro,
  • Joice Max
  • Vodafone SuperNet Pro+

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Абонентам нададуть додаткові 10 ГБ інтернету у подарунок до основного пакету. Для отримання бонусу потрібно мати сплачений пакет послуг протягом терміну дії акції, тобто з 18.09.2023 року до 31.12.2023 року. А ось учасником акції можна стати до 01.12.2023 року включно.

"Для того щоб отримати додаткові 10 ГБ інтернету та стати учасником Акції, активуйте пакет послуг за вашим тарифом на 4 тижні/місяць. Після цього гігабайти нараховуються автоматично. Подальше нарахування додаткових гігабайтів відбувається після кожного оновлення пакета послуг за тарифом", - додали в компанії.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Також мобільний оператор уточнив, що ГБ не накопичуються, і самостійно відключити акцію, що діє, не можна. Докладніше про все можна дізнатися за цим посиланням.

"Vodafone", фото: Знай.ua
"Vodafone", фото: Знай.ua

Нагадаємо, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" неправдивою інформацією: через помилку послуга буде недоступна

Раніше ми писали про те, що клієнтка "Ощада" за хвилину вкрала з карти десятки тисяч: у банку навіть нічого зрозуміти не встигли

Як повідомляв Знай.ua, стало зручніше: у "Київстар" розповіли про новий спосіб оплати