В Оболонському районі Києва на будівництві розв'язки із вулиці Полярної до вулиці Героїв Дніпра впав будівельний кран, через що змінили рух громадського транспорту.

У КМДА пояснили падіння будівельного крану сильним вітром, однак насправді такою відмазкою закривають киянам очі на черговий розпил грошей з бюджету.

Відомий колишній військовий, який втратив нижні кінцівки на фронті, Олег Симороз, розповів що у реконструкції розв'язки на перетині вулиць Богатирська та Півічна мають місце корупційні зв'язки пов'язані із мером Одеси Геннадієм Трухановим, якого раніше мер Києва Віталій Кличко хотів взяти на поруки.

Геннадій Труханов: джерело:vesti.ua
Геннадій Труханов: джерело:vesti.ua

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Роботи за понад 1 мільярд гривень виконує одеська компанія ТОВ "Автомагістраль-південь", яка згідно кошторису будівництва значно завищила ціни на бетон, асфальт, пісок та щебінь. Цю компанію також повʼязують з мером Одеси Геннадієм Трухановим, який має вплив на неї через Олександра Жукова - колишнього тестя російського олігарха Романа Абрамовича." - пояснює військовий.

Симороз нагадав, що Труханов також має зв'язки з ТОВ "Ростдорстрой", яке виконує реконструкцію скандального Дегтярівського мосту, який нещодавно впав.

Також військовий розповів, що окрім Кличка та Труханова у будівництві розв'язки зацікавлена родина Герег.

Саме біля неї знаходиться будівельний гіпермаркет "Епіцентр".

Через нову розв'язку гіпермаркет отримає покращену логістику за рахунок кишень киян.

Нагадаємо, падіння Дегтярівського мосту і до чого тут Труханов і Кличко: активіст "розклав усе по поличках".

Раніше повідомлялося, в Києві вирішили перекласти хорошу плитку, поки укриття готові не всі: "Мародер Віталій Кличко".

Також, "Зупинити цинізм...": Кличко знову вирішили оновити автопарк за рахунок киян, тепер на 10 млн.