В Україні з жовтня почав працювати Єдиний реєстр військовозобов'язаних, який значно спростить процес мобілізації. Він збирає всю електронну інформацію з різних реєстрів в єдину базу. На фоні цього деякі чоловіки стривожилися, що банки будуть передавати їхні дані до ТЦК та СП.

Українець у відгуку на порталі "Мінфін" заявив, що "ПриватБанк" не дав йому чіткої відповіді, чи передаватиметься фінансова інформація у військкомати. Більше того, він назвав банк "шахрайською організацією".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Банк навіть не спромігся дати конкретну відповідь, а просто відписався стандартною заготовленою фразою, мовляв, керується законами, тим самим уникнув конкретної відповіді. Я так розумію, значить буде. Режим - Північна корея. З такими банками краще не співпрацювати", - написав він.

Також стурбований клієнт попередив інших українців про те, що їхні дані нібито можуть опинитися в руках інших.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Знаючи ситуацію з глобальною корупцією у військкомів, можна сміливо чекати дзвінка від шахраїв", - додав чоловік.

Втім, відповіді від "ПриваБанку" він все ж таки домігся. Там повідомили, що жодну інформацію передавати не будуть, доки не схвалять відповідний закон.

Відгук про роботу ПриватБанку, скріншот
Відгук про роботу ПриватБанку, скріншот

Нагадаємо, "У чому тоді сенс?": клієнти "Укрпошти" втратили корисну послугу, яка зберігала купу часу

Раніше ми писали про те, що Ощадбанк порадував новою можливістю: можна отримати гроші, нічого не роблячи

Як повідомляв Знай.ua, "Приват24 не знаходить рахунок": помилка, яка заважає сплатити комуналку