Українцям продовжують надавати фінансову допомогу у розмірі 2000 гривень. Хто і як може отримати одноразову виплату, нагадали у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Держава продовжує підтримувати українців, які опинилися у скрутному становищі через повномасштабну війну. Зокрема, продовжуються виплати громадянам, евакуйованим із небезпечних регіонів.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Українцям виплачується по 2000 гривень на кожного дорослого та по 3000 гривень на дитину чи особу з інвалідністю. Допомога надається одноразово, на станціях прибуття. Тобто, жодних окремих заявок на допомогу реєструвати не потрібно.

Українці, фото ВВС
Українці, фото ВВС

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Мінреінтеграції спрямувало більш ніж 71,8 мільйона гривень на фінансову допомогу людям, які виїхали із небезпечних регіонів України евакуаційними поїздами та автобусами. Таким чином були профінансовані виплати грошової допомоги евакуйованим за червень-вересень 2023 року", - йдеться у повідомленні відомства.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилося менше місяця: українцям, які хочуть отримати 3100 гривень, варто поквапитися.

Також наш портал інформував, українцям підвищили розмір грошової допомоги з 1 жовтня: виплачуватимуть по 3600 замість 2200 грн.

Крім того, ми писали, соціальну допомогу від держави у 2023 році: хто з українців може отримувати і в яких розмірах.