Київська обласна прокуратура повідомляє про похмурий випадок, що стався вночі, 2 травня 2023 року, в області.

Чоловік, на тлі ревнощів, посварився зі своєю дружиною під час телефонної розмови. Вона на той момент перебувала за кордоном. Тому він вирішив помститися їй, вбивством своїх дітей.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він пішов на кухню, ввімкнув газові конфорки та розбудив 16-річну дочку та 12-річного сина. Дівчинка одразу все зрозуміла, тож вирішила уникнути катастрофи. Вона пішла вимикати плиту, але чоловік не дав їй цього зробити, тож почалася бійка.

Діти намагалися втекти з квартири, але цього не вдалося зробити, оскільки їхній батько відламав внутрішню ручку вхідних дверей. Незабаром він завдав неповнолітній дівчинці кілька поранень кухонним ножем — по обличчю та в грудну клітку. Вона померла на місці, оскільки він потрапив у серце.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Хлопчику вдалося втекти у підвалі будинку з мобільним телефоном, яким він скористався, щоб викликати поліцію. У цей час чоловік хотів вчинити самогубство, порізавши собі руку. Але нічого не вийшло. У результаті його звинувачують за фактом умисного вбивства дочки та замаху на вбивство сина – частини 1 та 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 ККУ.

Нагадаємо, чоловік відрізав колишній дружині ніс і вуха, але копи навіть оком не моргнули: "Поки не вб'є - справу відкривати не будемо"

Як повідомляв "Знай.uа", 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок"

Знай.ua писав, сюжет, як фільмах: чоловік купив будинок зі свіжим ремонтом, а в стіні ховалася моторошна лялька з листом - "Сподіваюся, добре спиш"