Мобільний оператор lifecell нагадав про акцію, яка багатьом абонентам дозволить заощадити гроші. Так, охочі зможуть підключити та сплатити тариф за меншу суму.

Докладніше про акцію розповіли на офіційному сайті lifecell. Оновлені ціни діють при активації нового стартового пакету з 18 липня по 30 листопада 2023 року включно. Наприклад, при підключенні "Просто Лайф", до якого входить 8 ГБ інтернету та 300 хвилин, потрібно буде заплатити лише 90 гривень замість 160 гривень.

На які тарифні плани поширюється акція: "Просто Лайф", "Смарт Лайф", "Вільний Лайф", "Platinum Лайф", "Вільний Лайф. Регіон", "Потужний", "Інтернет БЕЗМЕЖ", "Дзвінкий БЕЗМЕЖ", "Хітмейкер".

Акція від Лайфселл, скріншот
Акція від Лайфселл, скріншот

Акція від Лайфселл, скріншот
Акція від Лайфселл, скріншот

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

В акції можуть взяти участь усі абоненти, які активують SIM-карту, починаючи з 18.07.2023, по всій території України, крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій. Замовити новий тариф можна на сайті мобільного оператора.

"Для тих, хто активує стартовий пакет "СУПЕР пакет" ("Універсальний") або "Цифрова SIM" без бонусів на рахунку ціна першого пакета послуг буде ще на 50 грн меншою", - додали в компанії.

Нагадаємо, Lifecell нарахує частини абонентів безкоштовні гігабайти: як потрапити до списку щасливчиків

Раніше ми писали про те, що "Наслухалися казочок": абоненти "Vodafone" втрачають по 15-20 грн на кожному поповненні, схема розкрита

Як повідомляв Знай.ua, "Треба було розкривати": у відділеннях "Укрпошти" почалося полювання на аксесуари до мобільників