Lifecell знімає гроші за 4G інтернет, а насправді не всюди ловить навіть 2G. Відповідну скаргу опублікував один з абонентів у коментарях під однією з публікацій мобільного оператора у facebook.

Абонент поскаржився на погане покриття та відсутність 4G інтернету. За його словами, навіть 2G ледве функціонує і подібні перебої зі зв'язком відбуваються періодично протягом багатьох років.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"У Старокостянтинові, Хмельницькій області, вже другу добу немає не те, що 4G, а навіть 2G ледве вантажить пів години одну сторінку. І так уже 15 років (відколи користуюся) постійно якісь проблеми день через два", - поскаржився. абонент.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Українець додав, що за містом сім-карта Lifecell зовсім перетворюється на марний шматок пластику, оскільки зв'язку зовсім немає. Він заявив, що через таку низьку якість послуг, він відмовляється поповнювати рахунок.

"А за містом взагалі НІКОЛИ немає навіть мережі. Добре, що маю дві сімки в телефоні і кращі оператори, ніж це л*йно. Тому....барабанний дріб...здогадайтесь якому оператору я не буду поповняти рахунок наступного місяця?", - написав українець.

Скарга на Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Скарга на Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше портал Знай повідомляв, Lifecell нарахує частини абонентів безкоштовні гігабайти: як потрапити до списку щасливчиків.

Також наш портал інформував, Lifecell порадував абонентів новою халявою: наберіть комбінацію та заберіть подарунок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell списує в абонентів десятки гривень за відключені раніше послуги: "Займається крадіжкою".