У "Нафтогазі" роз'яснили деталі у механізмі нарахування знижок на оплату спожитого блакитного палива. Інформація з'явилася на офіційній сторінці компанії у facebook.

У газопостачальній компанії нагадали, що споживачі можуть платити менше завдяки знижці, яка нараховується за своєчасної оплати послуг через певні платіжні системи.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

"Знижка 1% надається клієнтам при оплаті нарахувань до 15 числа через особистий кабінет та чат-бот, а саме при оплаті через платіжні системи: IPai, liqPay, EasyPay, Портмоне, а також при оплаті через Монобанк", - зазначили фахівці.

При цьому якщо клієнт робить оплату особистому кабінеті через Google Pay - вона не підпадає під умови знижки. Якщо споживач усе зробив правильно, то знижка нараховується наступного місяця.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

"Зробити оплату необхідно з 1 по 15 число місяця за нарахування попереднього місяця в повному обсязі. Наприклад, якщо клієнт з 1.02 по 15.02 сплатив повну нараховану суму за січень, то знижка буде прорахована з 13.03 до 15.03 і буде надана на березень", - пояснили у компанії.

Знижки на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Знижки на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, що робити, якщо "Укрпошта" не доставила платіжку за газ: як отримати рахунок.

Також наш портал інформував, брати квитанції та бігти на "розбірки"? У "Нафтогазі" розповіли, що робити у разі переплати за газ.

Крім того, ми писали, у Києві готуються до підключення опалення у дитячих садках, школах та лікарнях: за якої погоди стартує сезон.