Триває повномасштабна війна... продовжує існувати й бажання чиновників та решти нечесних українців наживатися крадучи з держбюджету кошти.

Ми спостерігаємо появу нових тендерів на будівництво стадіонів і всього того, що могло б почекати до повоєнного часу. Особливу увагу варто приділити ремонту доріг. У Києві виробляють демонтаж тротуарної плитки, на Подолі... хоча її стан був задовільний. Про це повідомила депутатка Київради Ксенія Семенова.

"Може я чогось не розумію. Подоляне, там справді погана вже була плитка? Треба міняти?" - пише Ксенія Семенова.

На відео видно ФЕМ-плитку в нормальному стані... якби її не чіпали, вона пролежала б не один рік. Однак її вирішили вбити. І не зняти її руками, а саме скористатися екскаватором, щоб незабаром укладати нову плитку, а цю викинути. У справу втрутився активіст Олег Симороз.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Місцеві жителі заявляють, що плитка не мала жодних критичних ушкоджень. Є місця, де плитка перебуває у найгіршому стані.

"Це планове розпилювання бюджету в рамках укладених угод за наявності управлінських протоколів мирного часу", - заявляє один із них.

Нагадаємо, куди поділося 15 мільйонів: керівництво КНУ ім. Шевченко витратила гроші на "невидимий" ремонт

Як повідомляв "Знай.uа", на Закарпатті керівник Сервісного центру МВС "пригрів" 4,3 млн грн: сину - Mersedes, а дочці 2 квартирки

Знай.ua писав, закатають в асфальт сотні мільйонів: на Рівненщині будують "золоті" дороги