Українці можуть отримати гуманітарну допомогу одразу від кількох благодійних фондів. Підтримка надається не лише внутрішньо переміщеним особам, а й іншим категоріям. Як зареєструватися для отримання допомоги, повідомляє zayava.info.

Благодійний фонд "Україна це ти" разом із фондами "Громадяни", "Жіночий ветеранський рух", "Го дівчини" та іншими благодійними організаціями видають українцям продуктові набори, засоби гігієни, одяг та інші необхідні речі.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Звернутися по допомогу можуть українці, які через війну опинилися у скрутному становищі та потребують підтримки. Також благодійні фонди можуть надавати допомогу територіальним громадам, неприбутковим організаціям та юридичним особам, які постраждали від російського вторгнення.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як подати заявку на допомогу?

Заповнити онлайн форму за цим посиланням, вибравши категорію до якої належите - допомога для ВПО, військових, дітей з обмеженими можливостями або батьків, які втратили.

У заявку слід зазначити контактні дані та описати життєву ситуацію, чому і якої допомоги потребуєте.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, одягнуть, взують і нагодують: українцям пропонують допомогу одразу два благодійні фонди, як подати заявку.

Також наш портал інформував, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям у скрутному становищі роздають допомогу: просто відкрийте браузер та заповніть форму.