Українці, які опинилися у скрутному фінансовому становищі, можуть отримати нову благодійну допомогу від фонду RememberUs.org. Як подати заявку та хто може претендувати на допомогу, повідомляється на порталі zayava.info.

Благодійний фонд RememberUs.org розпочав прийом заявок на гуманітарну допомогу для українців, які опинилися у складній життєвій ситуації. Видача безкоштовних продуктових наборів проводиться для мешканців Запорізької області, які відповідають певним критеріям.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Кому надається допомога?

Звернутися за гуманітарною допомогою можуть громадяни, які проживають у Запорізькій області, раніше не отримували допомоги від фонду та мають на утриманні людей похилого віку віком від 70 років.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Подати заявку на безкоштовні продуктові набори можна за цим посиланням. Претенденту на допомогу потрібно вказати контактні дані, інформацію про літню людину, з якою проживає (номер телефону, ІПН, паспортні дані), населений пункт, а також дані для доставки гуманітарної допомоги "Новою поштою" або "Укрпоштою".

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв допомога для всіх категорій українців: як отримати продуктові набори, ліки та інші життєво важливі речі.

Також наш портал інформував, що українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, одягнуть, взують і нагодують: українцям пропонують допомогу одразу два благодійні фонди, як подати заявку.