13 вересня було оголошено тендер на ремонт нежитлової будівлі, а саме вестибюля станції метро Лук'янівська.

На це планують витратити майже 85 мільйонів з державного бюджету. Про це свідчать дані тендеру в системі державних закупівель Прозорро.

Тендер на ремонт. Фото: скрін Прозорро

Будівля потребує ремонту ще з 2022 року, коли постраждала від російської атаки. Тоді біля будівлі впало декілька ракет росіян.

Депутат Київської Ксенія Семенова, ради розповіла в своєму телеграм-каналі, що думає з приводу ремонту.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я відкрила технічне завдання, але воно виглядає як євроремонт. Можливо стеля "Армстронг" не є таким класним рішенням як для метро в центрі міста. Ще мене засмучують світильники та лампи розжарювання" - розповіла депутат.

Пост Семенової. Фото: скрін телеграм

Продовження посту. Фото: скрін телеграм

В коментарях під її постом чимало людей сперечалися, хто правий. Більшість коментаторів вважають, що це дійсно погана ідея, оскільки для обсягів робіт сума завелика. А інша частина людей навпаки доволі серйозно налаштовані та впевнені, що сума цілком вписується в сьогоднішні реалії.

Частина коментарів під постом.Фото: скрін телеграм

Кінцева дата прийому пропозицій по тендеру - 21 вересня, а наступного дня буде проведений аукціон. Ремонт повинні виконати до кінця 2024 року.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, найважливіше під час війни? Держава віддасть на серіали мільйони гривень

Раніше портал знай інформував, проблемного суддю, який брехав у деклараціях, відправили у відставку зі щомісячною "пенсією" 100 тисяч грн

Також наш портал повідомляв, на Закарпатті керівник Сервісного центру МВС "пригрів" 4,3 млн грн: сину - Mersedes, а доньці 2 квартирки