Українцям пропонують допомогу одразу два благодійні фундації - "Родиний світ" та "Планета". В якості підтримки можна отримати не тільки продуктові набори, а й одяг, взуття та інші потрібні речі. Про це пише портал "На пенсії".

Гуманітарну допомогу безкоштовно видають у Дніпрі – "Рідній світ", та Кропивницькому – "Планета". Українці можуть одержати продукти харчування, гігієнічні набори, одяг, взуття, посуд.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу?

Благодійний фонд "Родиний світ" надає підтримку внутрішньо переміщеним українцям, які зареєстровані та проживають у Дніпрі, а також належать до вразливих категорій або опинилися у скрутному становищі.

Фонд "Планета" видає допомогу ВПО, що прибули із зони активних бойових дій або тимчасово окупованої території. Обов'язкова реєстрація у Кропивницькому.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як залишити заявку на допомогу?

Для отримання гуманітарної допомоги у Дніпрі українці можуть заповнити анкету за цим посиланням. Слід зазначити контактні дані, адресу проживання, яку допомогу потрібно.

ВПО в Кропивницькому можуть зареєструватися на допомогу за цим посиланням. У заявці слід зазначити особисті дані, інформацію про членів сім'ї та яка допомога необхідна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, допомогу для всіх категорій українців: як отримати продуктові набори, ліки та інші життєво важливі речі.

Також наш портал інформував, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Крім того, ми писали, українцям у скрутному становищі роздають допомогу: просто відкрийте браузер та заповніть форму.