ПриватБанк порадував новою акцією клієнтів, які мають картку Mastercard. Що потрібно зробити, щоб отримати щедрий подарунок, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує клієнтів, запускаючи нові сервіси та корисні послуги, а також різноманітні акції з приємними, а часом дуже цінними подарунками. На цей раз українці з картками Mastercard від "Привату" можуть стати щасливими власниками новеньких Apple iPhone.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Три кроки, які потрібно зробити

Крок 1. Зареєструватись в акції за посиланням;

Крок 2. Додати картку Mastercard від ПриватБанку до NFC-гаманця (Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPAY);

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Крок 3. Здійснити щонайменше одну покупку на суму від 100 гривень. При цьому перекази між картами не зараховуються.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Якщо у вас немає картки Mastercard, ви можете безкоштовно та миттєво відкрити Digital картку через Приват24", - повідомили у фінустанові.

У ПриватБанку зазначили, що до 31 жовтня 2023 року, у два етапи буде розіграно два Apple iPhone 14 128GB між усіма клієнтами, які зареєструються в акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, збої в банкоматах ПриватБанку: українці втрачають місячні зарплати в кілька натискань.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, шахраї спокійно розпоряджаються коштами українців з картками "ПриватБанку": паролі та захист не допомагають.