ПриватБанк приємно порадував усіх власників автомобілів - частина грошей, витрачених на пальне, повертатиметься на картку. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк часто радує клієнтів цікавими акціями та бонусами, які дають змогу заощадити або отримати цінний подарунок. На цей раз приємний сюрприз зробили для водіїв.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, у банку заявили, що клієнти зможуть повернути назад на картку частину грошей, витрачених на купівлю палива. Кошти зараховуватимуться у вигляді кешбеку.

"Оплачуйте паливо на заправках мережі ОККО карткою Mastercard
Універсальна/Універсальна Gold від ПриватБанку та забирайте кешбек 3% від витрачених коштів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Скористатися пропозицією водії можуть до 30 вересня, але щоб кешбек почав зараховуватись на картку "Привату", потрібно пройти швидку реєстрацію за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти "Привату" скаржаться на незрозумілі комісії при розрахунку карткою: у банку назвали причину.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".