На порталі "Дія" доступна нова соціальна допомога для сімей з дітьми. Про це йдеться на офіційній сторінці Міністерства соціальної політики у соцмережі Facebook.

У "Дії" стали доступні нові послуги для сімей з дітьми. Ця категорія українців зможе подавати заявку на соціальну допомогу в онлайн-режимі.

Додаток "Дія". Фото: скрін youtube
Додаток "Дія". Фото: скрін youtube

Хто зможе скористатися:

  • батьки, які усиновили дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • українці, які доглядають хворих на тяжкі захворювання дітьми, яким не встановлено інвалідність;
  • особи з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю;
  • самотні матері або батьки, які не одружені.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Тепер не потрібно буде стояти в чергах і витрачати час на збирання довідок. Усі необхідні документи автоматично підтягнуть із реєстрів. Термін призначення допомоги відбувається протягом 10 днів з моменту звернення", - йдеться у повідомленні.

У Мінсоцполітики зазначають, що цифровізація подібних послуг спрощує призначення допомоги та виключає появу помилок у заявах, через які доводиться повторно звертатися до держорганів.

Раніше портал Знай повідомляв, від українців приймають заявки на нові виплати: можна отримати майже 7000 гривень.

Також наш портал інформував, виплата по 3 тисячі доларів, не пропустіть шансу: українцям запропонували значну допомогу.

Крім того, ми писали, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.