Чимало дітей не мають ноутбуків чи планшетів для дистанційного навчання, тому через це і виникла проблема якості процесу освіти.

В Міносвіти повідомили, що діти шкільного віку зможуть отримати гаджет для навчання безкоштовно. Хто може скористатися пропозицією і як, наведено нижче.

Діти з багатодітних та малозабезпечених сімей можуть скористатися цією послугою в першу чергу. До переліку школярів, які входять до першої черги відносяться й внутрішньо переміщені діти, школярі з інвалідністю або з особливими освітніми потребами або діти, які позбавлені піклування батьків.

Школярі, вчитель, День знань, фото: Знай.ua
Школярі, вчитель, День знань, фото: Знай.ua

Наразі в україні змішаний формат навчання. Частина школярів ходять до школи, а решта навчаються вдома онлайн. Тому за словами Міністерства, в пріоритеті школярі, які навчаються дистанційно. Зазвичай навчальні пристрої розподіляють між такими областями. Областей, які знаходяться в пріоритеті 9.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Пріоритетні області. Фото: МОН

Щоб отримати пристрій, батькам школяра необхідно написати заяву про потребу в заклад навчання дитини. Школа, яка отримає ноутбуки та планшети розподілить гаджети за потребами дітей.

При цьому Міністерство освіти та науки України наголосило, що навчальний заклад сам обирає хто отримає гаджет і не може ніяк впливати на таке рішення.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, жінки, які постраждали від війни можуть отримати грошову допомогу: вже приймають заявки

Раніше портал Знай інформував, бюджету в Україні більше не буде? У МОН розповіли, чим замінять безкоштовне навчання у ВНЗ

Також наш портал повідомляв, заохочують мастурбувати і торкатися один одного: у дитячих садках Німеччини відкривають "кімнати для сексуальних досліджень"