Українцям, які опинилися у складних життєвих обставинах через повномасштабну війну, пропонують гуманітарну допомогу від ще одного благодійного фонду. Однак отримати її зможуть мешканці лише певного міста.

Так, на допомогу від благодійного фонду "О.К. Права людини. Україна" можуть розраховувати українці у Дніпрі, пише zayava.info. Фонд пропонує одяг та побутові речі, зокрема, чоловічі костюми, штани, піджаки.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

"Поки що у нас йде постійне оновлення асортименту, тому не зволікайте. Особливе запрошення тим, хто любить ходити/кому потрібно на роботі ходити в костюмі", - йдеться в повідомленні.

Гуманітарна допомога надається українцям зі статусом ВПО та багатодітним сім'ям, які цього потребують.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Переселенці. Фото: скрін youtube
Переселенці. Фото: скрін youtube

Речі видають за адресою: місто Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, будинок 81, офіс 6. Сам благодійний фонд працює з понеділка до п'ятниці, з 11:00 до 16:00.

Українців також просять мати при собі паспорт чи ID-картку, а також довідку ВПО чи посвідчення багатодітної родини. Якщо залишилися питання, можна поставити їх по номеру телефону: +38 (096) 195 27 45.

Раніше ми писали, що відповісти неможливо? Пенсіонерам розповіли, як забрати свої гроші, якщо вдалося повернутися до України

Як повідомляв Знай.ua, обвал фронту, загибель рубля та масовий бунт: ведичні астрологи визначили, що допоможе Україні у вересні 2023 року

Також портал Знай.ua писав, що "Укрпошта" довела українку багатомісячною доставкою та розкраданням посилок: "Як за радянських часів"