Щоб трохи задобрити своїх клієнтів, ПриватБанк приготував для них нову акцію. Вони зможуть отримувати 5% кешбеку при купівлі товарів для дому та ремонту.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Учасниками акції можуть стати лише повнолітні клієнти з ІПН, які мають гривневу картку "Універсальна" або "Універсальна Gold"

Щоб прийняти участь потрібно:

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще
  • зареєструватися в акції будь-яким способом - за пропозицією, що надійшла в Приват24 або на e-mail, або на сторінці акції
  • розрахуватися карткою "Універсальна" або "Універсальна Gold" у магазинах категорії "Дім та ремонт" та/або на сайті цих магазинів

ПриватБанк наголошує, що для участі в акції реєстрація є обов'язковою.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Учасники, які виконають усі умови, отримають кешбек 5% від вартості товару, але не більше ніж 500 грн на місяць (або 621,12 грн з урахуванням ПДФО).

При цьому фінустанова від імені учасника сплачуватиме податки за кешбек.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Кешбек нарахують користувачу наступного тижня після здійснення купівлі.

Багато українців зараз купують товари для ремонту, оскільки окупанти понівечили їх житло. Тож ця акція дозволить постраждалим суттєво зекономити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, атракціон щедрості: ПриватБанк приготував сюрприз для всіх, хто має автомобіль.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".