ПриватБанк приємно порадував українських студентів, запустивши для них вигідну акцію. Деталі розкрили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк повертатиме студентам відсоток від покупок на рахунок протягом 3 місяців. Втім, для цього необхідно одержувати стипендію на картку цього банку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Перший курс, перше кохання, перша успішна сесія та, звісно, перша стипендія. Тож якщо свою стипендію ви вперше отримуватимете на картку ПриватБанку, ловіть кешбек 5% від своїх перших покупок протягом трьох місяців", - порадували студентів.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Що потрібно зробити, щоб отримувати кешбек:

  • зареєструватися в акції за посиланням;
  • отримати стипендію на студентську картку ПриватБанку;
  • оплачувати покупки з цієї картки через Apple Pay чи Google Pay.

У фінустанові наголосили, що акція поширюється не лише на пластикові, а й на Digital карти, відкриті у "Приват24".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти "Привату" скаржаться на незрозумілі комісії при розрахунку карткою: у банку назвали причину.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити у ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".