"Нафтогаз" запропонував споживачам передавати показники лічильника іншим, більш простим способом. Інструкцією для клієнтів поділилися на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нафтогаз" спростив процедуру передачі показників лічильника, але зміни стосуються лише клієнтів, які використовують онлайн-сервіси. Так, передати дані про спожитий газ можна через сайт компанії, без попередньої реєстрації.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Інструкція для споживачів

Для передачі показників через спрощену форму на сайті потрібно:

  • головному меню вибрати розділ "Передача показань";
  • запровадити особовий рахунок та перші три літери прізвища власника рахунку;
  • клацнути на "Надіслати".

Коли відкриється вікно "Форма передачі", потрібно:

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще
  • ввести поточні показання та номер телефону;
  • натиснути кнопку "Надіслати";
  • дочекатися повідомлення на екрані "Показані успішно".

Передача показників. Фото: скрін youtube
Передача показників. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" зазначили, що клієнти, які хочуть переглянути історію нарахувань та отримати рахунок онлайн, мають зареєструватися в особистому кабінеті.

Раніше портал Знай повідомляв, електроенергія, вода та газ: коли подавати показники лічильників, щоб не було проблем.

Також наш портал інформував, українцям показали, як під час війни не отримати величезні борги з комуналки: готуйте паспорт.

Крім того, ми писали, облгаз наплутав – українець платить: споживачам перевіряють нерви на міцність неправильними платіжками.