ПриватБанк порадував клієнтів послугою, на повернення якої чекав багато хто. Наразі українці зможуть купувати валюту в онлайн режимі. Про це йдеться у повідомленні пресслужби банку у соцмережі facebook.

Щоб придбати валюту онлайн, необхідно відкрити вклад у ПриватБанку у доларах або євро терміном від 3 до 12 місяців. Максимальна сума – не більше 200 тисяч гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Клієнти ПриватБанку зможуть онлайн купувати валюту для розміщення на термінових депозитах у сумі до 200 тис грн на місяць, згідно з оновленими правилами валютообмінних операцій НБУ", - повідомляють у банку.

Зазначається, валюту для розміщення на депозити українці можуть придбати за курсом продажу для карток ПриватБанку. При цьому не потрібно сплачувати жодних додаткових комісій.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Опція купівлі безготівкової іноземної валюти з власної гривневої картки для розміщення на терміновому депозиті доступна клієнтам ПриватБанку у Приват24 та у відділеннях", - додали у фінустанові.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, атракціон щедрості: ПриватБанк приготував сюрприз для всіх, хто має автомобіль.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".