Фахівці "Нафтогазу" звернулися до українців, які тимчасово не проживають удома та не користуються газом. Повідомлення опубліковано на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

У газопостачальній компанії зробили заяву для споживачів, які тимчасово не користуються газом. Фахівці попередили, що їм також необхідно щомісяця передавати постійні показники газового лічильника.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

В іншому випадку є ризик зіткнутися з неприємною проблемою - оператор ГРМ може нарахувати борг, з яким доведеться довго розумітися.

"Передавати свідчення лічильника необхідно навіть якщо ви тимчасово не проживаєте в будинку та не користувалися газом. Якщо цього не зробити, оператори ГРМ (гор- або облгаз) можуть нарахувати обсяг спожитого газу на основі планового щомісячного обсягу споживання. Щоб уникнути цього, передавайте щомісячно фактичні, незмінні свідчення лічильника", - поінформували українців.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" нагадали, що споживачі можуть передавати показники лічильника декількома способами:

  • через власний кабінет my.gas.ua;
  • SMS-повідомленням на номер - 4647;
  • через чат-боти;
  • через контакт-центр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишився тиждень: "Нафтогаз" зробив важливу заяву для кожного споживача.

Також наш портал інформував, чи зміниться особовий рахунок клієнта за зміни постачальника: відповідь "Нафтогазу" для всіх українців.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, облгаз наплутав – українець платить: споживачам перевіряють нерви на міцність неправильними платіжками.