Влада української столиці (в особі КМДА), під час найбільшої за сторіччя війни, хоче витратити близько 10 мільйонів гривень на оновлення автопарку. Важливо враховувати той факт, що гроші братимуть із міського бюджету.

Планується, що виконання "замовлення" має відбутися до кінця поточного 2023 року.

На це звернув увагу український політик, військовий, активіст та публіцист Олександр Симороз у мережі X.

Автомобили, фото: Знай.ua
Автомобили, фото: Знай.ua

"Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову…

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

10 мільйонів гривень киян міська влада планує витрати на свій автопарк. Тендерна документація передбачає виконання до кінця 2023 року капітального ремонту парковки службових авто і будівлі Комунального підприємства «Автотранспортне підприємство КМДА», яке обслуговує автопарк КМДА і виступає замовником даних торгів. Аукціон мають провести вже 5 вересня.

Дані з prozorro
Дані з prozorro

Пам’ятаєте історію як у Кличка хотіли закупити 17 нових Тойот? Тоді нам вдалось це зупинити, але як бачимо міські чиновники не полишають надій покращити свій комфорт.

10 мільйонів гривень на потреби службового автопарку, чи це пріоритет для міста, де немає нормальних укриттів, де немає інклюзивності, де є дві воюючі боигади ТрО? Очевидно, що ні! Тому я вчергове закликаю зупинити цей цинізм! Бо щось я дивлюсь в КМДА війна закінчилась…", - пише Олександр Сімороз.

Публікація Олександра Симороза, скріншот: X
Публікація Олександра Симороза, скріншот: X

Нагадаємо, мер Кременчука Малецький поскаржився, як йому важко купувати не за завищеними цінами.

Раніше повідомлялося, "Дивний збіг" ціною $30 млн: племінник нардепа Касая став постачальником курток для ЗСУ, заробивши "на гандболі".

Також, КМДА хоче замінити одні пластикові вікна на інші: на це виділяють півмільярда.