З полиць українських супермаркетів зникне молочна продукція "Простоквашино". Про те, чи зможемо ми знову насолоджуватись продуктами від Danone, розповімо вам у статті.

Таку новину прес-служба компанії опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Як стало відомо, Простоквашино не йде з України, а просто вирішила провести ребрендинг та змінити назву. Тобто по суті продукція змінить своє пакування.

"Ми гортаємо сторінку Простоквашино, щоб відкрити шлях для нового українського бренду ПростоНаше!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Молочка, фото: Знай.ua
Молочка, фото: Знай.ua

У компанії зауважують, що смак та якість молочної продукції залишаться на такому ж рівні, як були, їх продовжуватимуть виготовляти з відбірного фермерського молока, проте вже під новою вивіскою.

"Разом з вами ми будемо писати спільну історію нашого бренду з чистого аркуша, залишаючи незмінним лише той самий смак продуктів, які виготовляються зі 100% фермерського молока на заводі в Кременчуці", – пишуть Данон Україна .

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Лінійку бренду буде представлено в категорії молока, кефіру, ряжанки, сметани та кисломолочного сиру.

Компанія показала українцям новий логотип.

Він зберіг ті самі синьо-голубі смужки, але зображення персонажа радянських мультфільмів кота Матроскіна замінено на карту України з різнотрав'ям.

Раніше портал Знай повідомляв, цінник злетів до 500 гривень: супермаркети оновили вартість чаю та кави – де купити дешевше.

Також наш портал інформував, ціни злетіли до 120 гривень: українцям показали вартість абрикосів у супермаркетах та назвали причину подорожчання.

Крім того, ми писали, в Україні сповільнилося зростання цін на продукти, крім м'яса та фруктів: на що сподіватися далі.