Українців під час війни підтримують різними способами, у тому числі тих, хто має бізнес, який постраждав через російську агресію. Так, для підприємців стартує освітньо-грантова програма "Міцність".

Учасники цієї програми отримають гроші на розвиток малого та середнього бізнесу, проте підтримка націлена лише на підприємців із Харківської, Дніпропетровської та Одеської областей.

"Проект покликаний надати необхідну допомогу для поновлення та розвитку власної справи, забезпечити робочі місця та сприяти поверненню підприємців до регіонів", - зазначили на порталі "Дія".

Українки підприємиці. Фото: Youtube
Українки підприємиці. Фото: Youtube

У сумі держава планує виплатити по 3 тисячі доларів 20 найпрогресивнішим підприємцям на покриття видатків для розвитку бізнесу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Навчання триватиме з вересня 2023 року до січня 2024 року в офлайн- та онлайн-форматах з проведенням комплексу освітніх та психологічних заходів. Підприємці отримають знання щодо планування бізнесу, маркетингу, міжнародної торгівлі, бухгалтерського та фінансового менеджменту, електронної комерції, розвитку інноваційних технологій та психологічної стійкості.

Подати заявки для участі у програмі можна на порталі Дія.Бізнес. Їх прийматимуть до 8 вересня 2023 року.

Долари, фото depositphotos
Долари, фото depositphotos

Нагадаємо, нове підвищення тарифу на світ може відбутися вже восени

Раніше ми писали про те, що до 30 тисяч гривень: хто може розраховувати на допомогу та куди звертатися

Як повідомляв Знай.ua, світло, газ та вода: все, що потрібно знати українцям про нові тарифи з 1 вересня