"Київстар" порадував українців безкоштовним доступом до популярної послуги. Плату оператор скасував на обмежений термін, тому потрібно поспішити, щоби скористатися пропозицією. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

"Київстар" регулярно радує абонентів приємними бонусами та вигідними акціями. На цей раз оператор зробив сюрприз для всіх українців, навіть які не користуються його послугами.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Як відомо, компанія надає українцям не лише послуги мобільного зв'язку, а й онлайн телебачення. Сервісом "Київстар ТБ" може користуватися кожен бажаючий, який готовий платити від 120 до 200 гривень на місяць.

Онлайн ТБ. Фото: скрін youtube
Онлайн ТБ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Втім, з 23.08 до 27.08 "Київстар" скасовує плату за користування сервісом та насолодитися фільмами у високій якості або переглядом популярних телеканалів можна буде абсолютно безкоштовно.

У компанії наголошують, що в ці дні діятиме необмежений доступ до платформи, винятком стане лише розділ "Купівля".

Раніше портал Знай повідомляв, Lifecell, Київстар та Vodafone запропонували вигідні тарифи для пенсіонерів та студентів.

Також наш портал інформував, що Lifecell розповів українцям, як залишатися на зв'язку всього за 40 гривень на місяць: ось що треба зробити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.