Вигідна пропозиція від Київстар буде доступна для абонентів передплати, контрактів та для бізнес-клієнтів.

Один із мобільних операторів запропонував вигідну економію. З 23 серпня для абонентів Київстар стане доступною послуга Суперсила від WOG. Бонуси стосуватимуться не лише пального, а й додаткових послуг на заправці.

Таку інформацію оприлюднив Київстар на своїй офіційній сторінці.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Скористатися послугою зможуть абоненти оператора, в тарифі яких є Суперсила та абоненти, в яких ця послуга не передбачена. Для того аби активувати Суперсилу від WOG необхідно виконати один із декількох простих способів: в додатку Київстар, набравши номер 500 або надіслати запит *500*31#. Виконавши одну із дій відбудеться активація послуги, після якої відбуватиметься нарахування бонусів за допомогою яких можна зекономити на заправці незалежно від їх кількості.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

АЗС WOG, фото carta.ua
АЗС WOG, фото carta.ua

Після активації послуги, для користувачів будуть також доступні й інші бонуси: з 1 літра автомобільного зжиженого газу 50 копійок буде направлятися на бонусний рахунок, а з бензину чи дизеля - 1 грн/літр. Для того, щоб отримати ці бонуси, потрібно бути учасником WOG PRIDE та показати QR код на касі. Витратити бонусні накопичення можна на послуги заправки, будь-яке паливо чи товари. Скористатися пропозицією можна з 23 серпня 2023 року по кінець лютого 2024 включно.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, борщ хоч щодня: як змінилися ціни на картоплю, капусту та цибулю

Раніше портал Знай інформував, треба встигнути до 31 серпня: "Приватбанк" роздає клієнтам гроші

Також наш портал повідомляв, "Така робота – отримувати наші гроші": іноземці зі збиткового "Укргазбанку" отримали по мільйону