Ринок праці в Україні активно відновлюється, при цьому роботодавці пропонують дедалі більше цікавих вакансій. Багато хто також готовий взяти студентів без досвіду роботи.

Студентам показали десять найкращих варіантів роботи в Києві, за яку вони отримуватимуть зарплату до 75 тисяч гривень, пише РБК -Україна, посилаючись на різні сайти з пошуку роботи. Це актуально для тих, хто повернеться на навчання у вересні та шукатиме додаткове джерело доходу.

Студент. Фото Freepik
Студент. Фото Freepik

  • Кур'єр

Обов'язки досить прості – доставка продуктів та товарів. Щоб влаштуватися, необхідно пред'явити паспорт або права водія, при цьому військовий квиток не вимагають. За роботу можна на місяць отримувати до 50 тисяч гривень.

  • Оператор call-центру

Насамперед це робота з клієнтами, тому потрібні відповідні якості кандидата. Заробітна плата за місяць становить від 20 тисяч до 60 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще
  • Продавець-консультант

Досвід роботи у продажу чи сфері обслуговування клієнтів буде перевагою, проте роботодавці готові взяти на роботу студентів без досвіду. Обіцяють зарплатню від 20 тисяч до 50 тисяч гривень.

Оплата в магазині, чек: фото з вільних джерел
Оплата в магазині, чек: фото з вільних джерел

  • Ріелтор з оренди нерухомості

Студенти мають спілкуватися з клієнтами, проводити перегляди квартир. Заробітна плата – від 25 тисяч до 65 тисяч гривень.

  • Оператор агродрону

Потрібно мати обов'язковий досвід керування дроном, а також знати технічні характеристики та все про експлуатацію БПЛА. Крім того, робітнику знадобиться посвідчення водія категорії В та обов'язковий досвід водіння. Зарплату обіцяють у розмірі від 30 тисяч до 60 тисяч гривень.

  • Менеджер з продажу

Працівник укладатиме договори на ремонтні послуги, шукатиме партнерів та клієнтів, створюватиме і вестиме клієнтську базу та звітність через CRM-систему. Зарплата – 25 тисяч до 75 тисяч гривень.

Деньги. Фото: скрин youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, до 1 листопада частина українців може отримати одноразову виплату: потрібно звернутися до ПФУ

Раніше ми писали про те, як підготуватися до важкої осені та зими - лайфхаки для блекаутів.

Як повідомляв Знай.ua, від 2 до 7 тисяч гривень: українцям загрожують нові штрафи