До початку навчального року залишились лічені дні. У КМДА розповіли, що навчання у столичних школах розпочнеться традиційно 1 вересня та закінчиться 31 травня, а ось компенсаторні заняття та атестація триватимуть до 28 червня 2024 року.

В офіційному Telegram-каналі Київської міської державної адміністрації зібрана докладніша інформація. Так, за планом І семестр триватиме з 1 вересня до 22 грудня 2023 року, а ось ІІ семестр – з 8 січня до 31 травня 2024 року.

Школа. Фото: youtube
Школа. Фото: youtube

Також у КМДА назвали дати очікуваних канікул:

  • осінні канікули стартують із 23 по 29 жовтня;
  • зимові – з 23 грудня 2023 року до 7 січня 2024 року;
  • весняні – з 25 до 31 березня.
  • додаткові тижневі канікули для першокласників – з 19 до 25 лютого.

Зимові канікули, фото nv.ua
Зимові канікули, фото nv.ua

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Останні дзвінки по всіх школах столиці пролунають 31 травня. Заклади самостійно обиратимуть формат навчання, але в МОН рекомендували повернутися до очного, якщо всіх заходів безпеки буде дотримано.

"Безпека дітей та освітян – на першому місці. Тому перед тим, як визначатися з форматом навчання, мають бути враховані технічні можливості укриттів, що знаходяться безпосередньо в закладі освіти або в пішій доступності до нього. Розклад занять керівники шкіл будуть складати відповідно до кількості охочих навчатися очно і місткості укриття. Звісно, ми просимо за можливості віддавати перевагу саме очному навчанню", - сказав заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Нагадаємо, найвитратніший період для батьків: як купити дитині до школи все необхідне і не розоритися - поради

Раніше ми писали про те, що прогноз по долару: експерт розповів, чи чекати "різких поворотів" курсу

Як повідомляв Знай.ua, воєнкомат у Сумах охороняє 7-річний хлопчик: "Спочатку я потис руку і потім це все почалося"