Благодійна та державна допомога під час війни націлена на постраждалих українців насамперед. Наприклад, дітям та сім'ям загиблих у битві з окупантами захисників планують почати виплачувати допомогу.

Київська міська державна адміністрація виплачуватиме щомісячну та щорічну допомогу цій категорії населення. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Розмір допомоги дітям загиблих захисників становить 14 165 гривень щомісяця, а ось члени сім'ї можуть розраховувати на 30 тисяч гривень щорічно.

Родина військового. Фото Freepik
Родина військового. Фото Freepik

Зокрема, щомісячні виплати передбачені дітям киян-захисників, які загинули під час війни. Цього року цю допомогу надали вже понад 500 особам на загальну суму понад 45 млн гривень. По 30 тисяч гривень щорічно отримали вже близько 1800 членів сімей на загальну суму понад 53 млн. грн.
Щоб отримати допомогу, українців просять звернутися до Департаменту соціальної політики КМДА. Консультацію щодо виплати допомоги надає Київський міський центр надання допомоги учаснику АТО. Він знаходиться за адресою вул. Бастіонна телефон гарячої лінії: 0800300633.

Гроші. Фото: Telegram
Гроші. Фото: Telegram

Нагадаємо, що буде з тарифом на електроенергію після чуток про нове підвищення: "До кінця року..."

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що фіксований курс долара планують скасувати найближчим часом: як це вплине на українців

Як повідомляв Знай.ua, залишити національний роумінг і не тільки: для українців готують зміни у використанні мобільного зв'язку