Вже незабаром розпочнеться осінь — після неї зима — цей період, швидше за все, буде одним із найважчих в історії Незалежності України.

Справа в тому, що триває повномасштабна війна, і якщо зовсім недавно ми вже сиділи під віяловими відключеннями електроенергії та постійними масовими повітряними атаками росіян, то ми знову це відчуємо, бо ворог знову готується.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

До того ж, зараз українці мають серйозну проблему з фінансами і єдиний порятунок у цій ситуації — оформлення субсидії, яку, як нагадали у ПФУ, призначають абсолютно не всім, хто звертається за допомогою.

Якщо ви оформили дорогу покупку - це може стати причиною відмови. Тому потрібно знати, яка сума може бути критичною. Відомо, що надати допомогу від держави можуть, якщо витрати на комуналку перевищують понад 15% середньомісячного доходу всіх членів сім'ї. Допомога надається відповідно до соціальних норм, якщо ви маєте право споживати 30 кубометрів газу, а споживаєте 50 — субсидію призначать на 30 куб.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Оформлення субсидій, скріншот: YouTube
Оформлення субсидій, скріншот: YouTube

Якщо хтось із членів вашої родини здійснив покупку, яка перевищує 50 тисяч гривень, вам відмовлять у призначенні субсидії. Хоча є, звичайно ж, і винятки... зокрема, якщо ці гроші було витрачено на лікування, здобуття освіти чи оплату житлово-комунальних послуг, то воно не вплине на призначення вам допомоги.

Але варто пам'ятати і про те, що подібні покупки не завжди можна відстежити, особливо якщо вони були проведені за готівку.

Нагадаємо, довідка ВПО не знадобиться: українці можуть отримати допомогу під час війни, як подати заявку

Як повідомляв "Знай.uа", що буде з цінами на овочі, яйця, м'ясо та гречку: експерт назвав конкретні суми, які заплатять українці восени

Знай.ua писав, субсидії можуть прибрати: для кого більше не буде пільг