До 1 листопада 2023 року частина українців може звернутися до органів Пенсійного фонду та отримати одноразову грошову виплату. Деталі розкрили на офіційній сторінці відомства у соціальній мережі facebook.

Колишні військовослужбовці, не пенсіонери, які мають статус учасника бойових дій, матимуть змогу отримати грошові виплати до Дня Незалежності, звернувшись за ними навіть після 24 серпня. Втім, встигнути зробити це слід до 1 листопада 2023 року.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Отримувачі грошової виплати до Дня Незалежності України, зокрема, ветерани війни, які не є пенсіонерами, не перебувають на службі і набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, можуть звернутися до органів Пенсійного фонду України та отримати її до 1 листопада поточного року", - йдеться у повідомленні.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто зазначити, що пенсіонерам, які підпадають під ці виплати, кошти будуть перераховані автоматично, без особистого обігу. Кошти прийдуть разом із пенсією.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мізерні пенсії залишаться у минулому? Українцям обіцяють "реформу справедливості".

Також наш портал інформував, оформлення виплат біженцям, які досягли пенсійного віку за кордоном: які нюанси потрібно врахувати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, доплату до пенсії після 70: у Пенсійному Фонді пояснили, чому не всі українці її отримують.