Українцям перевіряють нерви на міцність, надсилаючи платіжки за блакитне паливо із неправильними нарахуваннями. Досягти правди споживачам буває дуже непросто. З відповідною скаргою до "Нафтогазу" звернувся один із клієнтів.

Трапляються випадки, коли українцям приходять рахунки за комунальні послуги, які не відповідають переданим свідченням лічильника. З подібними скаргами трапляються і клієнти "Нафтогазу".

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Так, українець звернувся до газопостачальної компанії та заявив, що йому виставили неправильний рахунок за газ. У "Нафтогазі" йому порекомендували йти до облгазу, нібито помилка з його боку. Втім, в облгазі заявили, що стосунків до цього не мають і направили назад до "Нафтогазу".

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Цього місяця Нафтогаз не правильно виставив рахунок мені звинувативши в цьому облгаз, я звернувся до облгазу за роз'ясненнями, на що вони мені відповіли, що тепер до показників жодного стосунку не мають і всі питання до Нафтогазу. Коло замкнулося", - обурився клієнт.

Проблеми з платіжками. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Проблеми з платіжками. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше у "Нафтогазі" вже пояснювали, що формують платіжки на підставі даних, переданих облгазом. Але нерідко споживачам складно домогтися правди та їх "відфутболюють" від компанії до компанії.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" розповів, як скористатися популярними послугами пенсіонерам: не потрібний ні комп'ютер, ні смартфон.

Також наш портал інформував, підготовка до нового опалювального сезону: у яких галузях найскладніша ситуація та чому.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" попередив українців про важливе оновлення: що потрібно знати споживачам.