Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу до магазину чи ринку уважно стежать за цінниками на головні продукти харчування, з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на хліб, сіль та цукор.

Варто відзначити одразу, що у серпні, якщо порівнювати з липнем, в Україні ціни на хліб практично не змінилися, а от приправи та товари бакалеї стали повільно, але впевнено підніматися у ціні.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Ціни на хліб

Вартість батону пшеничного вагою 600 грамів у поточному місяці залишилася без змін – 32,96 грн.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ціни на хліб, скріншот: Minfin
Ціни на хліб, скріншот: Minfin

Вартість солі

Водночас цукор та сіль, які активно використовуються українськими господарками для приготування заготовок на зиму, подорожчали.

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Вартість цукру

Так, за місяць вартість цукру зросла з 33,93 грн/кг до 34,52 грн/кг, а сіль подорожчала з 32,91 грн/кг до 33,20 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам, що у середині останнього місяця літа супермаркети переписали цінники на цей найважливіший продукт. Так, станом на 15 серпня пляшка на 850 мл "Олейни рафінованої" в середньому коштувала 62,02 гривні, що більш ніж на 4 гривні перевищує середню ціну липня – 57,75 гривні.

Нагадаємо, підготовка до складної зими: скільки коштують дрова для опалення наприкінці літа – ціни та які краще вибрати.

Раніше повідомлялося, наїдайтеся, поки ціни дозволяють: як змінилася вартість огірків, томатів, капусти, кукурудзи та інших овочів.

Також, на касі доведеться вивернути кишені? Супермаркети переписали ціни на важливий продукт.