Сім'ї з дітьми, які опинились у складній матеріальній ситуації через повномасштабне вторгнення, можуть отримати гуманітарну допомогу. Така можливість доступна для українців, які мешкають в Одесі та мають дітей молодше 3 років.

Дитячі іграшки - фото innovo
Дитячі іграшки - фото innovo

Про це пише видання Napensii.

Благодійний фонд "Хто, якщо не ми" започатковано у 2021 році, але фактична робота волонтерів здійснюється ще з 2020 року. Основна мета фонду – надання допомоги дітям.

Діти. Фото Freepik
Діти. Фото Freepik

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Організація також підтримує пенсіонерів та осіб з інвалідністю.

Як зазначають у виданні, ууманітарну допомогу у вигляді продуктів дитячого харчування, підгузків (розміри: 1, 2, 3) та дитячих іграшок можуть отримати сім’ї ВПО з дітьми молодше 3 років та перебувають у м. Одеса.

Що потрібно для отримання допомоги?

Для отримання допомоги необхідно заповнити і відправити Google форму за посиланням.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYF0UfB8K_B0mUaABx3HFT8WrJCyY70Rx1W-gc7YbUsBDL1g/viewform

Дитяче харчування
Дитяче харчування

В анкеті слід зазначити:

  • ПІБ
  • e-mail
  • Чи плануєте Ви залишатися та працювати в Одесі
  • номер телефону
  • ким Ви працювали у мирний час
  • вік дитини

Про надання гуманітарної допомоги Вам повідомлять за попереднім дзвінком.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платити лише за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.

Також наш портал інформував, в Україні приймають заявки на нову фінансову допомогу: хто може отримати близько 90 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, одяг, продукти та набори для гігієни: від українців приймають заявки на гуманітарну допомогу, куди звертатися.