Частина українців може подати заявки на грошову допомогу, яка виплачується протягом 4 місяців. Звернутися по допомогу можна до 15 вересня. Про це йдеться на порталі zayava.info.

Український фонд Благополуччя дітей разом із Diakonie Katastrophenhilfe при фінансуванні Міністерства закордонних справ Німеччини приймають заявки на грошову допомогу. Звернутися по виплати можуть українські родини, які постраждали через повномасштабну війну.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Зареєструватися на отримання допомоги можуть сім'ї зі статусом ВПО, що виховує неповнолітніх дітей та проживає у Києві чи області. Якщо сім'я підходить за критеріями, їй виплачується грошова підтримка протягом 4 місяців. Однак заповнення заявки не гарантує отримання допомоги.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Взяти участь у відборі на грошову допомогу можна, заповнивши заявку за цим посиланням. Претенденту на виплати потрібно вказати дані про себе, склад сім'ї, рівень доходів, чи постраждало житло в результаті бойових дій, яка допомога потрібна та інше.

При заповненні онлайн-форми необхідно врахувати, що при отриманні цієї допомоги сім'єю вважаються близькі родичі (дружина та чоловік, діти, батьки, брати та сестри), які проживають разом.

Раніше портал Знай повідомляв, понад 14 000 гривень на руки: в Україні розширили програму виплат, хто отримає гроші.

Також наш портал інформував, в Україні першокласникам виплатять по 5 тисяч гривень: список необхідних документів для заявки.

Крім того, ми писали, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.