Мобільний оператор Lifecell розповів українцям як отримати 50% знижки на послуги зв'язку. Деталі пояснили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Витрати українців на мобільний зв'язок за часи повномасштабної війни помітно зросли, адже оператори вже кілька разів підвищили тарифи. Водночас абонентам регулярно пропонують акції та бонуси, які допомагають заощадити.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Так, Lifecell запропонував абонентам 50% знижку на зв'язок майже на 6 місяців.

"Приєднуйтесь до ком'юніті lifecell Campus і ловіть кайфову пропозицію від Хапайка – мінус 50% на тариф на цілих 180 днів!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Що потрібно зробити?

  • Підключитись до lifecell або перейти зі своїм номером з іншого оператора;
  • зареєструватися у Campus. Є на це 28 днів;
  • одержати 50% знижки на акційний тариф на 180 днів.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Скористатися пропозицією українці можуть до 31.05.2024 року включно на всій території країни, крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Обнулити карти...": абонент "Vodafone" здогадався, як шахраї залишають українців без грошей.

Також наш портал інформував, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у абонентів Lifecell тануть гігабайти інтернету, навіть за вимкненого телефону: "Щось там глючить..."