Внутрішньо переміщені українці, на додаток до виплат від держави, можуть отримати гуманітарну допомогу від благодійного фонду "Лицарі добра". Як подати заявку, розповідається на порталі "zayava.info".

Фонд "Лицарі добра", створений на базі клубу "Blue Knights", співпрацює з іншими благодійними фондами та волонтерськими організаціями для допомоги українцям у цей час. Фонд надає допомогу як переселенцям, і військовим.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Українці можуть отримати від організації продуктові та гігієнічні набори, дитячі іграшки, одяг для дітей та дорослих, канцелярію. Гуманітарна допомога надається громадянам з довідками ВПО, житло яких перебуває на тимчасово окупованих територіях України або лінії зіткнення.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

Заявку на отримання допомоги можна подати, заповнивши онлайн форму за цим посиланням. Претенденту на гуманітарну підтримку потрібно вказати ПІБ, адресу електронної пошти, вік, склад сім'ї, контактний номер, додати скан-копію довідки ВПО та вказати, яка допомога необхідна.

Допомога видається в офісі благодійного фонду у місті Хмельницькому.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платити лише за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.

Також наш портал інформував, в Україні приймають заявки на нову фінансову допомогу: хто може отримати близько 90 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, одяг, продукти та набори для гігієни: від українців приймають заявки на гуманітарну допомогу, куди звертатися.