Абоненти Vodafone мають шанс отримати у подарунок до 6 місяців безкоштовного зв'язку. Що для цього потрібно зробити, розповідається на офіційній сторінці мобільного оператора у соціальній мережі facebook.

Vodafone поряд з іншими операторами регулярно радує абонентів вигідними пропозиціями та різними акціями з цінними винагородами. Так, на цей раз компанія подарує до 6 місяців безкоштовного зв'язку.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Нову акцію запустили для батьків, які напередодні 1 вересня задумалися про покупку гаджета для дитини. Так, українці, які купили смартфон, отримають у подарунок кілька місяців зв'язку, залежно від моделі. Також передбачені інші приємні бонуси. Скористатися пропозицією українці можуть до 10 вересня.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Вибираєте максимально зручну техніку для навчання? Ми пропонуємо комплексні рішення для батьків. З 14 серпня по 10 вересня 2023 року купуйте смартфон у магазинах або на сайті Vodafone та отримуйте: до 6 місяців зв'язку у подарунок", - йдеться у повідомленні оператора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Обнулити карти...": абонент "Vodafone" здогадався, як шахраї залишають українців без грошей.

Також наш портал інформував, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у абонентів Lifecell тануть гігабайти інтернету, навіть за вимкненого телефону: "Щось там глючить..."