Vodafone оновив низку тарифних планів та порадував клієнтів можливістю не переплачувати. Про це мобільний оператор повідомляє на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

Vodafone регулярно радує абонентів приємними бонусами та всілякими знижками, а також намагається робити тарифи максимально вигідними. На цей раз компанія вирішила порадувати українців, які тимчасово проживають за кордоном.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Мобільний оператор удосконалив усі тарифи Vodafone Joice – запровадив послугу "Доступний роумінг". Українці, які проживають за кордоном, зможуть залишатися на зв'язку з рідними та не переплачувати за зв'язок.

"Доступний роумінг тепер включений у всі тарифи Vodafone Joice! 10 ГБ інтернету, 100 хвилин на розмови в Україні та країні перебування – за 0 грн", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

У компанії наголошують, що пакети послуги доступні за активного українського пакету послуг на місяць (4 тижні), а діє акція до 30 вересня 2023 року, проте не виключено, що в майбутньому її можуть продовжити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Обнулити карти...": абонент "Vodafone" здогадався, як шахраї залишають українців без грошей.

Також наш портал інформував, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці з номерами Vodafone втрачають платні підписки на популярні сервіси: "Залишилась 1 гривня..."